مشاوره حقوقی رایگان - هتک حرمت و توهین خانمی درفضای مجازی از طریق پست و استوری

با شخص کارمندی (زن) از نزدیکان درجه 1بخاطر ارتکاب یک عمل خلاف شرع ومنافی عفت عمومی که باعث آبرو ریزی شده بود و مانع ورود وی در حضور دیگر فامیل ها بمنزل بودم و نهایتاً باخواهش بزور وارد منزل شده و اقدام به خودزنی کرد و حالا درفضای مجازی عمدا ودایما تخریب وهتک حرمت می نماید که وجهه اجتماعی ما را تخریب کند و بتوصیه بستگان شکایت به دادگاه نکردم آیا به حراست محل خدمتش استوری و پستها را می توان شکایت کرد ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر این‌کار شما بدتر از شکایت است. بهتر است از راه قانونی شکایت نشر اکاذیب کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید پیگیری کنید
می توانید با عنوان نشر اکاذیب نیز شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر میخواید با ارائه مستندات شکایت کنید. حراست مقام‌قضایی نیست مسائل خارج از اداره به آنها ارتباطی ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

عنوان نشر اکاذیب نیز شکایت کنید راه قانونی همین است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب نگران نباشید می توانید اقدامات لازم را به عمل بیاورید در صورت نیاز تماس بگیرید