مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به آدم ربایی

من از کسی طلب داشتم صدام کردن دفعه اول باز نکردن دیدن با کسی هستم فرپاش دوباره گفتن بیا (همرو هم تو واتس اپ بود) که رفتم دوتا خانوم اومدن من میکشیدن داخل ویلا و من با دادو بیداد که من دارن میدزدن اومدن کمکم فیلمشم هست ولی میگن خیلی سخته اثباتش

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال باید بتوانید ادعای خود را ثابت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایلی کافی برای اثبات داشته باشید به جرم ادم ربایی مجازات میشوند