مشاوره حقوقی رایگان - ساخت استخر و خانه کارگری و نگهبانی در باغ

باسلام بنده سال 1400 مقدار 17000متر مربع زمین که دارای درخت بادام و... بوده را خریداری کرده ام ضمنا درختان در سال 1399 کاشته شده بوده حال زمین فاقد آب و چاه آب و فاقد پروانه چاه آب می باشد.
با خرید آب و قطره کشی درختان آب داده می شوند.حال می توانم استخر ذخیره آب و روی آن اتاق کارگری و انبار و اتاق نگهبانی بسازم چون اگر جای سکونت نباشد زمین از هر نظر در امان نمی باشد. لطفا راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع نیاز ب کارشناسی فنی دارد تا میزان خسارات بر اورد شود . باید دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق جهاد باید مجوز بگیرید
اگر بدون مجوز اقدام کنید امکان تخریب وجود دارد