مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری

سلام خسته نباشید من یک باغ در سال 1399 خریداری کردم و امسال(1401) برای باغ یک استخر درست کردم و خانه باغ 20 متری برای ادوات کشاورزی و نگهبانی. حالا جهاد اومده و میخواد خانه رو خراب کنه. میخواستم بدونم باید چیکار کنیم ایا باید بذاریم جهاد خراب کنه و 100 ها ملیون مارو بیچاره کنه یا راهی هست؟؟ در ضمن باغ دیوار کشی نشده و فقط فنس کشیده شده برای ورود نکردن انسان و دام خیلی خیلی ممنون میشم اگه منو نجات بدید متشکرم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام اگر مجوز نداشته باشید دادگاه حکم تخریب می دهد.
اگر بیشتر از سه چهار سال از ساخت بنا گذشته باشد ممکن است که دادگاه مشمول مرور زمان بداند و حکم تخریب بدهد.