مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت دادگاه

بنده یک مورد شکایت از مشهد دارم که با توجه به قوانین دادرسی شکایت باید در شهر خوانده که بنده باشم مطرح میشد طبق قراردادی که با شرکت بسته شده الان دادگاه عدم صلاحیت خودش رو رد کرده من چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم دعاوی کیفری در محل وقوع جرم رسیدگی میشود ارتباطی به خوانده ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قراردادی تنظیم شده باشد دادگاه محل تنظیم قرارداد یا محلی که تعهد باید انجام شود نیز صالح به رسیدگی است و صرفا آدرس خواند صالح به رسیدگی نیست
و اگر شکایت کیفری مطرح شده باشد در پرونده تمکین ای کیفری محل وقوع جرم صالح به رسیدگی و آدرس تاثیری ندارد.
اگر شکایت شده باشد در مرحله تحقیقات ممکن است شعبه دادسرا جهت انجام تحقیقات به دادسرای محل زندگی متهم نیابت بدهد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شکایت کیفری مطرح شده باشد در پرونده کیفری محل وقوع جرم صالح به رسیدگی و آدرس تاثیری ندارد.و اگر حقوقی هست وقراردادی تنظیم شده باشد دادگاه محل تنظیم قرارداد یا محلی که تعهد باید انجام شود نیز صالح به رسیدگی است و صرفا آدرس خواند صالح به رسیدگی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد