مشاوره حقوقی رایگان - اکانت اینستاگرام

سلام وقت بخیر. مدتی هست که دو تا پیج که واسه یه نفره قصد اذیت و مزاحمت میکنه
ایا میتونین پیگیری کنین که پیدا بشه ؟
بعد دلیت اکانت هم کرده هر دوتا پیج شو

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سرور اینستاگرام در ایران نیست اما اگر اطلاعاتی تز پیج داشته باشید قابل پیگیری است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بنظر با توچه به دلیت کردن احتمال ضعیف باشد در هرحال از طریق فتل پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در خصوص جرایم رایانه‌ای فقط باید شکایت شود تا مشخص گردد نمی توان به این صورت پاسخ داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت حذف اکانت معمولا پیگیری موضوع نتیجه ای نخواهد داشت