مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو صفر از کمپانی و تغییرنام به نام فرزندم و یا فروش خودرو

باسلام واحترام
بنده یک دستگاه خودرو صفرساینا اس ازکمپانی باارزش 170میلیون ازحسابم بنام همسرم خریداری نموده ام و تا یک ماه دیگر تحویل داده میشودکه ارزش آن در بازار 220میلیون می باشد،باتوجه به اینکه محدودیت درخریداری خودرو وجود داردبنده به همسرم اعلام نمودم که به محض تحویل آنرا بفروش برسانیم و یا اینکه آنرا به نام فرزندم که یک دختر 4 ساله می باشد تغییرنام دهیم تا بتوانیم خودروی جدیدمدل بالاتری رابه نام بنده مجدد ثبت نام نماییم.از آنجائیکه یک دستگاه خودرو به نام بنده می باشدودارای پلاک فعال می باشم امکان ثبت نام و یا خرید خودروصفرازکمپانی پس از فروش خودرو فعلی حدود6ماه یایکسال وجودنداردکه ابتداموضوع راباهمسرم مطرح کردم وموافق بودامابعدازمدتی اوپشیمان شده ونسبت به آن اعتراض نمودند مبنی بر اینکه چرامثل دیگرخواهرانم اجازه نمیدین توی زندگی اموال یاچیزی بنامم باشد درصورتیکه خود ایشان شاغل می باشندوپس ازدریافت حقوق از ارائه آن بجهت همکاری وهزینه کرد در زندگی خوداری می نمایندو باتوجه به اینکه مهریه ایشان میزان414سکه طلا وعندالمطالبه می باشد.ضمن اینکه همسران خواهران دیگرایشان بدلیل مهریه های سنگین وبرخی مسائل تمامی اموال خودرا بنام همسران خود نمودند،بهمین دلیل ایشان هم این تقاضا را دارندواینکه همسر بنده و خانواده ایشان از ابتدای آشنایی دنبال هر راهی بودند که هراموالی وهمچنین ماشین فعلی راکه بنام بنده باشدرابنام خودنمایند اما بدلایل مشکلات سندی ماشین فعلی موفق به اینکار نشدند و در حال حاضر از طرف همسرم وخانواه اش تا حدودی اصرار وجود دارد که خودرو جدیدرا بنام دخترم ننمایم ویا نفروشم وتحت نام همسرم باقی بماندتا مثل بقیه خواهرانشان با این موضوع پیش خانواده خود و بنده مغرور باشند،لذا بنده از خدمت شما صاحب نظران چندسوال وتقاضا را دارم:
1) اینکه میتوانم موقع دریافت خودرو سند آنرا بنام دختر4ساله ام تغییرنام دهم؟در صورت تاییدچگونه؟
2)اگر همسرم از تغییرنام و یا فروش خودرو امتناء کند به چه صورتی میتوانم آنرا به نام خود نمایم؟
3)آیا ایشان درصورت عدم تغییرنام می تواند آنرا بجهت طلب مهریه برای خود تصاحب نماید؟
4)اگرهمسرم بابت تغییرنام و یا فروش خودرو جدید همکاری ننمایند به چه صورت میتوانم آنرا از تحت مالکیت ایشان خارج نمایم ؟
5)اگر دخالت این موضوع از طرف خانواده ایشان باشد،میتوانم از آنان شکایت نمایم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر - نمیتونی - بلی شما باید بهش اظهانامه بدی که به جای .... عدد سکه از مهریه ات دادم باید بیایی محصر اقرار کنی - در غیر این صورت دادخواست مطالبه وجه بده - خیر