مشاوره حقوقی رایگان - تغییر عنوان شکایت

سلام
وقتتون بخیر
شخصی از من شکایت کیفری کرد که با فیش واریزی به حساب من ارز دیجیتال خریده و قیمتش ریخته و کاملا متنش در شکواییه اش هست
منع تعقیب خورد
حالا بعد از چند ماه اومده شکایت حقوقی کرده که این پول رو به من قرض داده و مطالبه وجه کرده
این موضوع ممکنه ؟
ایا اون متن شکواییه اش اقرار علیه خودش محسوب نمیشه که با اون پول ارز دیجیتال خریده؟
ممنونم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می تواند اصل پول خود را مطالبه کند اما عدم نفع قابل مطالبه نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه شکوائیه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید، دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.