مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

با سلام و وقت بخیر 5ماه پیش عقد کردم.و سه ماه ونیم هست به خاطر اینکه همسرم بدون اطلاع من گوشیم رو هک کرد و اطلاعات و پیام های من رو خونده مشکل داریم.در پیام های واتس اپم صحبت های من با خواستگار قبلی ام رو هم بازیابی کرده و‌خونده که سه ماه قبل از عقدم با همسرم بودش و من بعد اینکه به خواستگار قبلی جواب رد دادم هیچگونه ارتباطی با هیچکس نداشتم و الان همسرم هی بهم میگه که تو قبلا خیلی چیزها رو بهم نگفتی و اینکه تمامی پیام ها و اطلاعات گوشی منو زده به فلش و هی بهم یاد اوری میکنه حالا سوال من اینه آیا می تونه از این اطلاعات علیه من استفاده کنه و اگه خواست جدا بشه در دادگاه استفاده کنه؟‌

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دسترسی غیر مجاز به اطلاعات جرم است و مجازات دارد. ایشان برای طلاق نیاز به دلیلی ندارد با پرداخت حقوق مالی می تواند شما را طلاق دهد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مربوط به قبل از عقد بوده، مشکلی ایجاد نمیشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مربوط به قبل از عقد باشد مشکلی پیش نمیاد.
البته اگر این پیام ها ثابت کنه شما قبلاً با کسب رابطه داشته آید می تواند تحت شرایطی دادخواست فسخ نکاح بدهد که در صورت فسخ نکاح به شما مهریه تعلق نمی گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما نیاز به بررسی بیشتر دارد سوالات آن بسیار کلی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان برای طلاق نیاز به دلیلی ندارد با پرداخت حقوق مالی می تواند شما را طلاق دهد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به محتوای پیام ها دارد . البته حقوق شما در دادگاه پابرجاست