مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادسرای نظامی

باسلام بنده برا اولین بار در داداسرای نظامی متهم شدم به اخذ ارتشا به مبلغ دومیلیون ودویست هزارتومان ولی قاضی برای بنده دو تنزیل درجه ووجه بیست میلیون تومان پرداخت به وجه دولت رای داده در حالی که یه همکار که متهم به دویست میلیون رشوه شده بودبرا اونم همین رای داده لطفا من را راهنمایی کنید چطور اعتراض کنم که تنزیل درجه نزنن

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

تجدیدنظر خواهی نمایید و لایحه دفاعیه دقیق و محکم تنظیم و ارائه نمایید