مشاوره حقوقی رایگان - حذف شدن اسمم از پلاک

سلام خسته نباشید
من پارسال آبان ماه تعویض پلاک کردم
برای قرعه کشی ایرانخودرو نمیتونم ثبت نام کنم موقع انتخاب ماشین یه پیامک میاد میگه برای اسم شما پلاک هس
این مشکل داره یا باید از روش چقد بگذره تا بتونم ثبت نام کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید به پلیس راهور مراجعه نمایید اما این را نیز مدنظر داشته باشید شما شرایط ثبت نام را که مطالعه کنید نوشته شده است که در 48 ماه گذشته نباید داشته باشید