مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه مادر

مادرم درقید حیات هستند میخواهند وصیت نامه ای تنظیم کنند(محضری و دفترخانه)که یک سوم اموالش به 3دخترش برسد (یک سوم اموالش ب طور مساوی فقط به دخترها برسد)مابقی طبق قانون 3دختر و 2پسر دارد آیا این وصیت نامه صحیح هست و بعدها ب مشکل بر نخوریم و قانونی است و پسرها می‌توانند اعتراضی کنند؟
ممنون میشم ک راهنماییم کنید سپاس

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

وصیت نامه تا یک سوم نافذ است و صحیح می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر کسی در زمان حیات اختیار دارد اموال خود را به نام هر کسی که خواست انتقال دهد
پلی برای بعد از مرگ فقط تا یک سوم اموال را می تواند وصیت کند و وصیت تا یک سوم صحیح است و بیشتر از یک سوم نیاز به رضایت وراث است که اگر رضایت دهند مشکلی ندارد.
بنابراین مادر شما نیز می تواند یک سوم اموال خود را برای دختران وصیت کند و فرزندان پسر حق اعتراض ندارند.