مشاوره حقوقی رایگان - بسته شدن حساب ضامن

با سلام و وقت بخیر.به طور بسیار خلاصه شریح مبدم خدمتتون که بنده به عنوان ضامن برای شخصی 4 سال قبل برای دریافت وام پشت چکهای شخص وام گیرنده و دو چکهای دو نفر ضامن دیگر را امضا کردم.البته خودم چک ندادم واون افراد هم پشت چکهای هم را امضا کردند.
ظاهرا تا پیش از فوت یکی از ضامنین اقساط از حقوق بازنشستگیشون کسر میشده.حال که ایشان در قید حیات نیستند و وام گیرنده پرداخت وام را به تاخیر انداخته بانک اقدام کرده و حساب من هم مسدود شده.
دو سوال از خدمتتون دارم
1.آیا حساب بنده در بانکهای دیگر هم قابل مسدود شدن هست و به چه شکل آیا باید دادگاه برم و بعد یا دادگاهی وجود نداره.
2.با توجه به ابنکه مدیرعامل شرکت ساختمانی هستم و 40 درصد سهام دار و تک امضا هست آیا حساب شرکت حقوقی که شرکا دیگری هم هستند در بانک دیگری غیر از بانک وام دهنده قابل مسدودی هست یا شخص حقوقی ارتباطی ندارد.
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید بری بانک تکلیف خود را روشن کنید وتا اقساط را پرداخت نکنید هیچ حقی به وام گیرنده ندارید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
1_ بله احتمال اینکه حسابهای دیگر شما نیز مسدود شود وجود دارد
2_اگر حساب به نام شرکت باشد قابل توقیف نیست