مشاوره حقوقی رایگان - دسترسی به مشاعات

سلام
در یک مجتمع مسکونی درب های پارکینگ را برقی کرده اند و هزینه آنرا از تمامی واحد ها گرفته اند ولی کلید درب ماشین رو را فقط به واحد های دارای پارکینگ داده اند و از دادن کلید به بقیه ساکنین واحد های بدون پارکینگ امتناع میکنند.
لازم به ذکر است که ورودی ساختمان از پارکینگ میباشد و در برخی مواقع به عنوان مثال وقتی فرد سالمندی همراهمان باشد یا وسیله و اسبابی داشته باشیم بسیار راحت تر هست که با ماشین وارد پارکینگ شویم و تا ورودی ساختمان بیاییم.
لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا این کار مدیر ساختمان قانونیست و اگر نیست چه اقدامی میتوان انجام داد. با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همه ساکنین حق رفت و آمد از درب پارکینگ را دارند و مدیر ساختمان نمی تواند مانع رفت و آمد اشخاص شود

الهام  موسوي سهزابي

سرکار خانم الهام موسوي سهزابي :

ملزم به تحویل کلید هستن لطفا اظهارنامه ارسال بفرمایید