مشاوره حقوقی رایگان - آیا فروختن مال وصیت شده توسط وصیت کننده قانونی است؟

سلام بر شما
وصیت کرده ام که یک سوم خانه ام بعد از مرگم من به دخترم برسد. حالا اگر خودم اقدام به فروش خانه ام بکنم و پولش را برای خودم خرج بکنم کار غیر قانونی انجام داده ام؟
سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر می توانید خانه را بفروشید و مشکلی وجود ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر تا زمانی که در قید حیات است می‌توانید در خصوص اموال خود هرگونه تصمیم بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا زمانیکه در قید حیات هستید میتوانید در مورد اموال خود تصمیم گیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر معامله شما صحیح خواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر. این به معنای باطل کردن ضمنی وصیت است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر انجام معامله به معنای رجوع از وصیت می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر.می توانید مجدد وصیتی دیگری کند وصیت آخر ملاک است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مشکلی ندارد و میتوانید از وصیت رجوع کنید و فروش آن خانه خود دلیل ضمنی برای رجوع از وصیت هست

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

خیر میتوانید بفروشید