مشاوره حقوقی رایگان - در مورد رد شدن در استخدامی

باسلام و خسته نباشید. من واسه درجه داری نیروی انتظامی ثبت نام کردم همه مراحل رو خدا رو شکر به خوبی گذروندم الان پروندم رفته تو مرحله استعلام خودمم مولد سال 80 هستم و متاسفانه پدرم سال 86 فوت کردن و داخل خلاصه فوتش علت مرگش رو نوشتن که مصرف مواد مخدر منم همین خلاصه فوت که گزینش ازم خواست گزاشتم روی پرونده ام میخوام بدونم که تو مرحله استعلام به خاطر این مسئله بهم گیر نمیدن یا امکانش هست رد بشم ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.

پاسخ ها :

رد شدن در استخدام نیروی انتظامی استخدامی نیروی انتظامی استخدامی