مشاوره حقوقی رایگان - ماده 15 قانون امور حسبی

سلام
با عرض پوزش ،شخصی در مورد ماده 15 قانون امور حسبی و شرکت نماینده در دادگاه سوال پرسیده و وکیل محترم گفتند حضور بدون دخالت منعی ندارد ،این مشورت بنظر غیر حقوقی است ،چون حضور نماینده بددون دخالت در حکم تماشاچی هست ،حتی در ماده مذکور حضور مشاور هم اشاره دارد ،وقتی بصراحت میگوید میشود به جای خود نماینده معرفی کند و این نمایندگی باید برای قاضی محرز شود ،یعنی دخالت در رسیدگی و دفاع کردن ،این چگونه مشورتی است ؟؟؟؟!!!!!
ممنون از شما ،

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

سلام
مقصودازنمایندگی درماده مذکور اعم وکیل دادگستری وغیرآن بوده و بنابرین نماینده حق دفاع وپیگیری پرونده براساس اختیارات قانونی ومندرج دروکالتنامه رسمی راخواهدداشت .