مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از وجود وصیتنامه

سلام
از کجا بفهمم مادربزرگم وصیتنامه داشته است و چه اموالی را پیش از فوت به اسم مادرم زده. به کجا باید مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر به صورت رسمی نوشته شده باشد می توانید از طریق دفاتر اسناد رسمی پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وصیت نامه ریمی باشد تنها میتوتنید با اعلام کدملی مادر و مادربزرگ متوجه شوید . اگر دست نویس باشد نمیتوانید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر وصیت نامه دست نویس و عادی باشد راهی برای اطلاع و استعلام از آن وجود ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وصیتنامه اگر جایی ثبت نشده باشد کاری نمیشه کرد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

اگر رسمی باشد از طریق دفتر خانه
اگر وصیت دستی باشد خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید