مشاوره حقوقی رایگان - مشکل تعویض شاسی

سلام من تقریبا دو سال پیش یک‌دستگاه پژو 405 مدل 87 خریدم از یه خانمی ماشین بدون مشکل بود نزدیک یه هفته دستم بود دادم یه بنده خدایی اونهم برده پیش مکانیک و کارشناسی رنگ بعدش هم برده تعویض پلاک کرده و سند هم قطعی زده به اسم خودش الان بعد دوسال رفته از من شکایت کرده که ماشین شاسی عقبش تعویضه و تعویض پلاک نمیشه دادگاه هم داده به کارشناسی کارشناس دادگاه هم اومده از رو بیمه مرکزی گفته ماشین سال 92 تصادف کرده منم اعتراض دادم به رای کارشناس و دادگاه قاضی اعتراض بنده را نادیده گرفته و حکم نهایی را صادر کرده که ماشین باید فسخ معامله بشه و به بنده برگرده من باید چکار کنم آیار ماشین با همون قیمت فروش باید بگیرم یا به قیمت روز ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نیز می توانید معامله را فسخ کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ابتدا عرض کنم مدارکی شما باید بررسی شود اما شما هم می توانید به طبع آن تصمیمات مقتضی بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ثمن قراردادی بعلاوه مبلغی بابت کاهش ارزش پول

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید ثمن معامله را برگردانید و البته خسارات هم قابل مطالبه هست و خود شما هم میتوانید بابت این مورد فسخ معامله خود و خسارات را یخواهید