مشاوره حقوقی رایگان - آسانسور تک واحدی ها

در ساختمان ما هر طبقه یک واحد و دو طبقه دو واحدی هست چون ساختمان در سطح شیب دار بوده بصورت پلکانی ساخته شده
طبقه پارکینگ و همکف محل پارک خودرو و طبقه 4 هم محل تردد و هم سه خودرو دیگر هست طبقه 3 انباری و طبقه 6و9 هم پشت بام کولرها هستند
میخواستم بدونم اگه درب دومی آسانسور درواحد ما که طبقه 8 هست خراب شود آیا هزینه با خودمون هست یا جزء مشاعات هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر هزینه تعمیر درب با همه مالکین است