مشاوره حقوقی رایگان - ادامه تحصیل بعد از تطبیق جنسیت

سلام وقتتون بخیر ، من ترنس هستم و 17 سالمه، و تو شرایط فعلیم و با بدن فعلیم خیلی تحت فشار و اذیتم، میخواستم بدونم آیا اگر هورمون تراپی رو شروع کنم برای ادامه تحصیل در مدرسه و دانشگاه به مشکل نمیخورم و شرایطش چطوریه باید چیکار کنم برای اینکه بعد از هورمون تراپی بتونم تو مدرسه و دانشگاه ادامه تحصیل بدم؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید از طریق دادگاه تغییر جنیست بدهید و با اسناد هویتی جدید در مدرسه و دانشگاه ثبت نام نمایید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست از طریق دادگاه خانواده وکیل بگیرید و جنسیت را مشخص و با توجه به این موضوعات را ادامه دهید و