مشاوره حقوقی رایگان - حق عبور آب

با سلام.
قطعه زمین کشاورزی که تغییر کاربری به باغ مرکبات پیدا شده توسط زمین پایین دستی شکایتی مبنی بر حق عبور و ادوات کشاورزی و عبور آب مطرح گردید که دادگاه تجدید نظر حکم بر برائت از ممانعت از حق عبور و ادوات کشاورزی صادر و فقط حق عبور آب به شاکی داده شده. با توجه به اینکه جوی آب از زمین اینجانب عبور و به زمین شاکی منتهی میشود و از آنجاییکه اطراف باغ فنس کشی شده ولی جوی آب به قوت خود باقی و شاکی میتواند از آن استفاده کند آیا اجرای احکام میتواند حکم به برداشتن فنس یا جابجایی آن نماید؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام
خیر چنین اجازه ای ندارد و فقط آب از زمین شما عبور خواهد کرد.