مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی

با سلام من خانم 42 ساله با سابقه بیمه 14 سال و که نزدیک 13 سال بیماری ام اس دارم و از سال 95/9/30 به خاطر باردار شدن قادر به ادامه همکاری نبودم بیمه بیکاری میگرفتم تا پایان 97 و اسفند 97 هم اقدام کردم جهت از کار افتادگی چون دیگه توان و کارایی جهت کار حسابداری ندارم عدم تعادل و کاهش دید و MRI هم دادم دکترم گفت باید بستری بشم و در تاریخ 98/03/13 هم نوبت کمیسیون پزشکیم بود البته جراحی قلب باز هم سال 87 انجام دادم در بخش داخلی قلب عروق در کمیسیون پزشکی در برگم زده بود کارافتاده نشدم و یه 40 درصدی هم زده بودن و الان در سایت تامین اجتماعی دیدم که در مورد داخلی اعصاب نوشته بود رای نهایی صادر نشده فقط کنارش نوشته در جلسه حضور پیدا کردن و نمیدانم این به معنی چی هست چند روز پیش هم رفتم تامین اجتماعی جهت اعتراض و یه فرمی پر کردم گفتند که یک ماه دیگه برم و الان تکلیفم رو نمیدونم این رای نهایی صادر نشده یعنی باز قراره برم جلسه پزشکی ؟ ولی مدارک همون قبلی ها هستن و مدارک جدیدی نخواستن و درمانم رو هم فعلا متوقف کردم چون خدمات بیمه ای ندارم و بستری نشدم از داروها هم فقط قرص ها رو استفاده میکنم بقیه داروها رو به دلیل نداشتن پوشش بیمه ای استفاده نمیکنم برم کمیسیون مدارک جدیدی هم ندارم چه باید بکنم ؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با درود و مهر
وضعیت شما در کمسیون مربوطه مطرح شده امید دارم با ازکارافتادگی شما بدلیل ام اس موافقت گردد و مشکلات شما حل شود
در غیر این صورت چنانچه رای بر عدم از کار افتادگی شما صادر گردید این رای غیر قطعی و قابل تجدید نظر است
یعنی در صورت اخیر حتما به رای صادره اعتراض و مستندات مربوطه را ضمیمه اعتراض خود کنید شاید شما را برای ام ار ای و نوار چشم و عند الاقتضا اکو قلب و با تست نوار عضه مجدد اعزام کنند مصرا پیگیری کنید حتما موفق خواهید شد
مضافا اینکه به اداره بهزیستی محل سکونت هم مراجعه و تشکیل پرونده دهید
تا تعیین تکلیف از سوی وزارت کار از لحاظ تامین دارو که قیمت های گزافی هم دارد در مضیقه نباشید .

با تشکر سیدعلیرضا سیدآقائی