مشاوره حقوقی رایگان - درباره اداره کار

سلام از سال 92 جایی شبیه مغازه یا شرکت تعاونی کار میکردم که بیمه تامین اجتماعی بودم ولی حقوق کامل نمیداد مثلا 300 یا 400 میداد عیدی و سنوات هم هیچی ... فقط بیمه میکرد و همین مقدار کم حقوق .... من تا اواسط سال 95 اونجا بودم و از یه تاریخی به بعد جای دیگه مشغول به کار شدم و بیمه من قطع شد ولی بعد از ظهر ها میرفتم همون جای قبلی و حقوق پاره وقت میگرفتم الان( 96/09/20) یه چند روزی هست باهاش اختلاف پیدا کردم و دیگه پاره وقت هم نمیرم. میخواستم بدونم اگه برم اداره کار شکایت کنم چیزی دستم رو میگیره یا نه (در ضمن با این آقا قرارداد نداشتم و مدرکی هم از من نگرفته بابت تسویه یا هر چیر دیگه ای)- سکونت من استان گلستان- ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
اگر چه که قانون تصریح نموده که قرارداد یا شفاهیست یا کتبی اما بدون داشتن قارداد یا مستندات مربوطه دعوای شما محکوم به رد است چراکه کارفرما بیمه شما را رد می نموده و ممکن است ادعا نمایید بر این اساس توافق نموده اید
در هر حال بار اثبات با شماست