مشاوره حقوقی رایگان - طلب مرخصی

من در شرکتی به مدت 10 سال با قراردادهای 3 ماهه کار میکردم هرساله فقط 9 روز از طلب مانده مرخصی محاسبه و پرداخت می شد و مابقی میسوخت.
سال 1400 تسویه حساب کردم. الان مانده مرخصی سنوات گذشته باید به چه صورت محاسبه گردد. آیا فقط روزهایی که بیشتر از 9 روز بوده محاسبه شده و پرداخت میشود (به کدام نرخ سنوات گذشته یا همه به نرخ 1400) یا اینکه 9 روزهای پرداختی هر سال علی الحساب بوده و جمعا 90 روز به نرخ 1400 محاسبه و مابه التفاوت پرداخت میشود؟

پاسخ ها :

مهدي  داودي

مهدي داودي :

در زمان تسویه حساب مطابق آخرین حقوق محاسبه می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد
امکان احقاق حقوق مالی شما متصور است