مشاوره حقوقی رایگان - هزینه توقیف خودروهای پارکینگی

سوال. خودروی من چهار سال ونیم توقیف در پارکینگ می باشد، کارهای آزادی خودرو و رفع توقیف را انجام داده ام ولی صاحب پارکینگ میگوید به ازای هر 24ساعت توقیف خودرو باید مبلغ 140000 ریال پرداخت بکنی تا بتونی خودرو را ببری و تحویل بگیری
لطفا هزینه واقعی را بهم بگویید هر 24 ساعت هزینه توقیف خودرو ، چهارسال نیم توقیفی چقدر می باشد.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جهت اخذ نرخ نامه به شهرداری مربوطه مراجعه کنید