مشاوره حقوقی رایگان - حمل تریاک

سلام
من موقع خروج از ایران به ترکیه در فرودگاه کمتر از 100 گرم تریاک ازم گرفتند و مدت 8 ما در بازداشتگاه بودم با اجاره و گذاشتن سند آزاد شدم و از کشور خارج شدم.بعد از یکسال صاحب سند مطالبه سندش را کردند که پدر ک مادرم ضامن شده بودند . برابر قرار صادره به مباغ 700 هزار تومان چک از پدرم گرفتند.دادگاه هنوز حکمی نداده است و ستد دیگری هم قبول نمیکند و صاحب سند ک چک هر سال مطالبه 60 ملیون میکنند که دیگر پدر و مادرم قادر به پرداخت نیستند.تاحالا از سال 97 هر سال دادند ولی بعد چون نتوانستند پدرم را بازداشت و یکماه زندان بود که با حکم اعسار آزاد شد و اکنون بدلیل سکته زمین گیر شده است.میخواهم بدانم مجازات زیر صد گرم چرا ابتقدر زیاد است نمیدانم اگر میگفتم من خودم مصرف کننده ام جرمم کمتر میشد،جون‌گفتم من از یکی از دوستان گرفتم که ببرم تحویل برادرش بدهم.تا حالا حکمی داده نشده فقط نمیدانم اگر حکموبیاد و سند صاحبش حراج بشود من چه کنم پدر و مادرم ملکی جیزی برای فروش ندارند.اگر من 700 تومان قرار را فرضا داشتم میدادم ،از تعقیب خلاص میشدم.آیا امکان‌درخواست مجازات نرمتر دارم.لطفا کمکم کنید .من از آ تاریخ تا حالا کاملا سالم و ترک کرده میخواهم یک زندگی بی دقدقه در کنار تنها دخترم داشته باشم چکارکنم.ممنون از جواب شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما حتما باید خود را معرفی کنید تا اولا صامن رها شود ثانیا فوقش یک جریمه به شما بدهند نگران نباش