مشاوره حقوقی رایگان - ثبت شرکت کاغذی بدون اطلاع ما

باسلام من و همسرم در آستانه خروج از ایران بودیم که به واسطه یکی از دوستان خواستیم وام بگیریم و چون ایشون آشنا بود برای نصف روز اصل کارت ملی و شناسنامه خودم و همسرم رو به ایشان تحویل دادیم اما بعد از چندماه ایشان به ما گفتند که وام جور نشد و ما کلا این قضیه رو فراموش کردیم و از ایران به مدت دو سال رفتیم. اما بعد از دوسال برگشتیم و دیدیم که تمامی حسابهای ما بسته و ممنوع المعامله و ممنوع الخروج هستیم به دلیل بدهی مالیاتی. و در نبود ما شرکتی کاغذی به نام ما ثبت شده که دارای بدهی مالیاتی میلیاردی است. طی یک سال و نیم شکایت کردیم اما الان قاضی پرونده رو مختومه اعلام کرده به دلایل کافی نبودن دلایل و قابل ذکر است این پرونده به پرونده معروف ه که حکم محکومیت برایش صادر شد نیز ارتباط دارد با این حال قاضی پرونده ما رو مختومه اعلام کرد حال باید چی کار کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

پرسشگر :

لازم به ذکر است که پرونده ما مربوط به آقای ه و ی بوده که رسانه ای شدن و حکم محکومیت براشون صادر شده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
موضوع میتواند از مصادیق سو استفاده از شناسنامه واسناد هویتی تلقی گردد که جرم وقابل شکایت است
درخصوص شکایتی که شما نمودید باید دقیقا بفرمایید به چه اتهامی شکایت کردید واستدلال رد شکایت شما چه بوده