مشاوره حقوقی رایگان - اتهام مشارکت در نگهداری مشروب

با سلام و عرض ادب
به همراه دونفر از دوستان جهت تفریح بیرون رفته بودیم ماشین را پارک کردیم و از خودرو پیاده شدیم همراه خودمون پفک و ماست و نون و دلستر جهت عصرانه داشتیم که زمانی که پیاده شدیم گشت کلانتری به ما مراجعه کرد و ماشین را تفتیش کرد محلی که پارک کرده بودیم علف و چمن بود و در کنار ما زغالی بود که هنوز روشن بود در همین حال سربازکلانتری از زیر ماشین که پارک کرده بودیم بطری پیدا کرد و گفت که مشروبه و ما از اون بی اطلاع بودیم و در صورت جلسه قید کردیم که از ما نبوده به دادگاه مراجعه کردیم و به قید وثیقه ازاد شدیم هنوز حکمی برای ما نیومده میخواستم ببین نظر وکلای عزیز چیه دادیار مارو به مشارکت در نگهداری متهم کرده

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام البته این توضیحات شما تکمیل گفته نشده اما با عنایت به صدور قرار وثیقه که به نحوی توسط بازپرس از دید متهم به مجرم شناخته شده آید این پرونده پس از صدور قرار جلب به دادرسی از ناحیه ی دادسرا به دادگاه کیفری 2 و یا به دادگاه انقلاب ارجاع میشه و به احتمال زیاد دادگاه انقلاب رسیدگی می‌کنه و چون مقدار محتویات بطری رو شما در گفته ها تشریح نکردید میزان مجازات هم میسر نیست ولی مجازات حتما در پی داره اگه زیاد بوده خب حبس داره اگه کم بوده جزای نقدی و شلاق .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در شعبه دادیاری می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید، دادیار با توجه ب دفاعیات شما و گزارش مراجع انتظامی و سایر دلایل و قرائن اظهارنظر خواهد کرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه جلب به دادرسی صادر شده است در دادگاه مستند و مستدل بدان معترض شوید و دفاع نمایید
البته دفاع کنید
قرار جلب به دادرسی قابل اعتراض نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

دفاعیات خود را مطرح کنید،دادسرا بر اساس دلایل موجود تصمیم خواهد گرفت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر متعلق به شما نبوده به انکار خود ادامه دهید تا تبرئه شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انکار کنید دفاعیات خود را مطرح کنید،دادسرا بر اساس دلایل موجود تصمیم خواهد گرفت