مشاوره حقوقی رایگان - تمدید خودکار اجاره

سلام.من دیماه 1399 خونه ای اجاره کردم و دی ماه 1400 صاحب خونه حاضر نشد قرارداد رو با من 1 ساله تمدید کنه چون گفت قصد فروش ملک رو داره اما در عین حال با افزایش 20 درصدی اجاره قبول کرد که تا زمان فروش خونه اش من ساکن بمونم همچنان.من این حرفش رو کتبا ننوشم و این قول و قرار بین ما لفظی بود.حالا من 6 ماهه که با اجاره رو با 20 درصد افزایش به حسابش واریز کردم اما صاحب خونه میگه یا بلند شو یا برای 6 ماه باقی مونده ات دوباره 20 درصد باید افزایش بدی.سوالم اینه که ایا قرارداد من همون دی 1400 با اینکه اقدام قانونی نکردم بصورت خودکار تمدید شده یا نه؟و اینکه میتونه حکم تخلیه بگیره؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تمدید خودکار نداریم قرارداد ماشین نیست که خودکار تمدید بسه بهتر انست که تخلیه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام شما میبایست تمدید میکردید و حکم تخیله میتوانند بگیرند