مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه آموزش و پرورش

سلام خسته نباشید
بنده سال 94 بخاطر مزاحمت تلفنی 4 ماه به زندان محکوم شدم، بعد الان من در آزمون استخدامی آموزش و پرورش قبول شدم و اینکه میدونم جرم من جزو سوابق غیرموثر محسوب میشه و چون اموزش و پرورش از همه گواهی سوپیشینه میخواد ، سوالم اینکه اگر از من سوپیشینه خواستن در سوپیشینه ی من دقیقا چی لحاظ میشه ؟ آیا برای استخدام من مشکلی پیش میاد؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت درخواست سوء پیشینه سابقه شما اعلام نمی شود و به نظر بنده اداره آموزش پرورش متوجه موضوع نمی شود و شما نیز بهتر است در مورد پرونده صحبتی نداشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست برای شما

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر جای نگرانی نیست متوجه نمیشوند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حتما باید بیاید جرمی است که مناسب شخص تعلیم و تربیت نیست