مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. برای طلاق و گرفتن مهریه ، میشه که حق الوکاله رو از زوج گرفت ؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در دادخواست قید شود و در رای حکم داده شود بله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حق الوکاله وکیل تا سقف تعرفه قابل مطالبه است البته بستگی این دارد خواهان چه کسی است در پرونده طلاق، در مهریه آری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در پرونده مهریه می توان در دادخواست حق الوکاله را طبق تعرفه از زوج مطالبه کرد توجه داشته باشید تعرفه ممکن است خیلی کمتر از مبلغی باشد که شما به وکیل پرداخت می کنید .