مشاوره حقوقی رایگان - خط انداختن روی کاپوت خودرو در پارکینگ ساختمان

سلام و عرض ادب
صبح امروز هنگام سوار شدن خودرو , متوجه شدم روی کاپوت ماشینم دو تا خط بزرگ و عمیق انداخته شده , با توجه به اینکه پارکینگ فاقد دوربین میباشد آیا من میتوانم نسبت به پیدا کردن شخص مورد نظر در آپارتمان شکایت کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سخت است اما اگر شهودی فردی را در حال خط انداختن دیدن می توانید شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه خیر باید ادله محکمه پسند داشته باشید
زیرا ممکن است در مظان اتهام افترا قرار گیرید
زیرا اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود