مشاوره حقوقی رایگان - مشروب

سلام وقت بخیر
چند شب پیش بدلیل مشروب خوری ماشینم و گرفتن و ازم تست الکل گرفتن درصدم پایین بود . اما ماشینم و فرستادند پارکینگ و گفتند منتظر باشم تا دادسرا بهم مسیج بده . میخواستم بدونم چند وقت ماشینم تو پارکینگ میمونه ؟ چقدر باید وثیقه بدم ؟ آیا وثیقه ام آزاد میشه ؟ و اینکه ایا دادسرا برایم شلاق هم در نظر می گیرد ؟ اولین بارم بود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
وثیقه یا کفالت با خود ببرید
اثبات شود شلاق دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
در صورت اثبات مجازات آن حسب مورد حبس یا سلاق است ضمن اینکه با سپردن وثیقه لازم درخواست رفع بازداشتی ماشن رومیتونید پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مراجع انتظامی پرونده را پیگیری کنید تا به دادسرا ارسال شود تا تعیین شعبه بشه هر چه زودتر پرونده دادسرا بره زودتر می توانید ماشین رو در بیارید.
بعد از تعیین شعبه برای شما پیام میاد که برای دفاع از اتهام انتسابی به شعبه مراجعه کنید،
می توانید بعد از تعیین شعبه درخواست رفع توقیف خودرو بدهید که قاضی از شما ضامن میگیره و نامه رفع توقیف هم به شما میده.
اگر شرب خمر اثبات بشه به مجازات قانونی سرب خمر محکوم خواهید.