با سلام و احترام ؛؛؛ تنها مستند قانون در این رابطه مادهی 33 قانون ثبت احوال (اصلاحی سال 1363) است که بیان داشته : کلیهی وقایع ازدواج و طلاق یا مرگ زوج یا زوجه و رجوع و بذل مدت و فسخ نکاح باید در دفاتر ثبت کل وقایع ثبت شود ولی در شناسنامه به شرح ذیل انعکاس خواهد یافت : در المثنی شناسنامه مرد یا زن آخرین نکاح و طلاق و یا بذل مدت و در صورت تعدد زوجات، آن تعداد ازدواج که به قوت خود باقی است، منعکس خواهد شد. ازدواج و طلاق غیر مدخوله در المثنی شناسنامه درج نخواهد شد همچنین بر اساس این ماده اگر شخصی از همسرش جدا شود با انتخاب همسر دوم و ثبت رسمی ازدواج و ثبت شدن نام او در شناسنامهاش، میتواند به ادارهی ثبت احوال برود و برای حذف نام همسر اول درخواست بدهد.
با سلام اگر در رای طلاق زوجه باکره باشد می تواند نام زوج را از شناسنامه حذف کند در غیر این صورت حتی اگر شناسنامه المثنی نیز بگیرد نام زوج و طلاق در شناسنامه درج می شود. زوجه بعد از ازدواج مجدد می تواند نام شوهر سابق را از شناسنامه حذف کند.
با سلام و احترام طلاق خانم باکره در صورت ثبت در شناسنامه قابل حذف است و در مورد شما نیز درج نمیشود، همچنین اگر شخصی از همسرش جدا شود با انتخاب همسر دوم و ثبت رسمی ازدواج و ثبت شدن نام او در شناسنامهاش، میتواند به ادارهی ثبت احوال برود و برای حذف نام همسر اول درخواست بدهد.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.