مشاوره حقوقی رایگان - اتهام فروش مال غیر (به جواب شما اساتید بسیار زود نیازمندم)

لطفا تقاضا دارم جواب است سوال بنده را کمی زودتر مرحمت بفرمایید چون پرونده دردادگاه مورد بررسی است و هر آن امکان احضار موجود است، پیشاپیش از شما سپاس گذارم

با سلام و خدا قوت خدمت شما
اینجانب 3 سال پیش برای همسرم که درآن زمان صیغه قانونی بنده بود، یک عدد بچه گربه خریده بودم، چون خیلی علاقه به حیوانات داشتند و من برای اینکه ایشان را خوشحال بکنم چنین اقدامی کردم.
منتها درآن زمان این گربه فاقد شناسنامه بود.
3 سال هزینه مواد غذایی و هزینه های نگهداری این گربه به عهده اینجانب بود که مبلغ کمی هم نبود...

حدودا بهمن ماه سال 1400 ایشان را به عقد دائم خود درآوردم چون دیدم حامی ندارند و باتمام وجودم به ایشان دلم سوخت
علیرغم مخالفت های خانواده عقد جاری شد و بعداز 5 ماه پس از این عقد، متوجه شدم همسرم با پسرخانواده یعنی (برادرم) رابطه نامشروع دارند و بعداز معرفی به 110، ترک منزل کرده و تاکنون مراجعت نکردند...

گربه موجود حساسی هست و من به علت مشغله کاری نتوانستم از آن مراقبت بکنم، کم کم‌متوجه شدم بیمار و گوشه گیر میشود
او را به کلینیک بادامپزشکان بسیار مجرب برده و واکسن های مربوطه اعم از هاری و واکسن های دیگر و قرص ضدانگل را تجویز کرده و زدند...

پزشک فرمودند چون همسرم درمنزل سیگار میکشیده، ریه گربه درگیر شده و ممکن است تلف شود (همسرم روزی دوپاکت سیگار میکشیدند)
من هردارویی که ایشان تجویز کردند را باهزینه بالا خریدم و برهمین اساس شناسنامه هم دادند و من به علتِ اینکه نمیتوانستم به خوبی به گربه برسم آنرا با مبلغ ناچیز باتمام وسایل مربوطه به قیمت دومیلیون تومن به خانواده خوبی سپردم...

بگذریم که قانون درمورد ناشزه بودن و ترک منزل همسرم،حق را به بنده داده و تمام مراحل قانونی اجرا شده و موانع حل شده است
همچنین ایشان به علت کتک کاری که درب منزل بنده با خواهرم کرده اند، محکوم به پرداخت دیه نیز شده اند
اما الان مشکل بنده این است که ، بعداز این ماجرا ایشان اقدام به شکایت علیه بنده کرده اند که من به فروش مال غیر متهم هستم!!!!
یک شناسنامه جعلی که معلوم نیست از کجا گرفته است را شورای حل اختلاف ارائه کرده و قصد محکوم کردن مرا دارد

اکنون سوال من این است، این ماجرا چه عواقبی برای بنده داشته و من باید چکار بکنم؟
بنده بسیار ناراحت و پریشانم و مدتی است با تمام این حوادث حتی نتوانسته ام کار و شغلم راهم به درستی انجام دهم.
و ایشان هربار با بهانه های مختلف مرا به دادسرا و شورای حل اختلاف و دادگاه میکشاند
لطفا راهی پیش پای این بنده حقیر بگذارید
بخدا دیگر خسته شده ام و کم مانده خودم را بکشم
آبرویم رفت، بااحساساتم بازی شد
و اینهم عاقبتم که یک روز خوش ندارم و همه اش باید دراین شورای حل اختلاف و آن دادگاه هزینه بکنم و رفت و آمد بکنم

لطفا کمکم بکنید و راهنماییم بکنید

باتشکر فراوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام موضوع شما مورد بررسی قرار گرفت اما نیاز به گفتگوی متقابل دارد