مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام. اسم شناسنامه ای بنده زینب هست ایا امکان داره که اسمم رو عوض کنم ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره ثبت احوال پیگیری نمایید ودر صورت عدم موفقیت از طریق دادکاه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تغییر اسمی ائمه‌و مذهبی تقریبا غیر ممکن است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید در صورتی که موافقت نشد می توانید دادخواست بدهید

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود. تغییر نام ضوابط خاص خود را دارد. اصولا در کمیته نام اسامی مذهبی تغییر داده نمی شود مگر به اسامی مذهبی دیگر.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نام جدید چه نامی مدنظر شماست؟
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد در صورت تمایل از طریق سایت تماس بگیرید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ در تغییر نام مذهبی، ابتدا باید به این نکته توجه شود که به طور کلی عوض کردن اسم های مذهبی مثل زینب تقریبا" امکان پذیر نمی باشد لذا شما می بایست از طریق دادگاه حقوقی بطرفیت ثبت احوال خواستار انجام موضوع با ارئه دلایلی چون شاهد یا مدارکی که اسم جدیدتون در آن قید شده باشد یا بدان نام برده میشوید با شهادت شهود در دادگاه اثبات نمایید ضمن اینکه مخالفت شدیدی علیه تغییر نام مذهبی وجود دارد.