مشاوره حقوقی رایگان - کامیون شراکتی

آیا ماشین که نسبت چهار به دو دانگ شریک میباشم میتوانم سهم خود را به بنگاه یا شخص ثالث بفروشم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر چون ماشین قابل تفکیک نیست و باید رضایت شریک دیگر را داشته باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

امکان فروش سهم خودتان را دارید ولی اولا باید به خریدار موضوع شراکت را تصریح کنید ثانیا حق تحویل خودرو به خریدار را ندارید مگر با رضایت شریک

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان فروش دارد ولی نمیتوانید بهتصرفخریدار بدهید و بنابراین بهتر است با رشچضایت ایشان باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در مورد مال مشاعی هر شخص می تواند سهم خود را بدون رضایت طرف مقابل بفروشد مانعی نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان انتقال هست اما تصرف باید با رضایت شریک باشد