مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات مالک و موجر

با سلام. من مستاجر هستم و مغازه یک کولر دست دوم داشت که من سال اول هستم در این مغازه و فقط بعد از بیست روز استفاده از کولر موتورش سوخت و متاسفانه مالک به هیچ عنوان زیر بار تعمیر کولر نرفت و مجبور شدم به توجه به گرمای شدید هوا خودم کولر رو تعمیر کنم حتی دو روز نتونستم برم مغازه به خاطر کرمای شدید و حدود 1میلیون تومان هزینه برداشت و باز هم مالک حاضر به پرداخت هزینه نشد حتی من راضی به پرداخت نصف هزینه شدم که بازم قبول نکرد، ایا میتونم این مبلغ رو بگیرم از مالک؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود تعمیرات اساسی با مالک است جزیی با مستاجر مگر خلاف آن شرط شود