مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص چك

با سلام و خسته نباشيد،از بابت يك فقره چك برگشتی شكايت كردم .شوراي حل اختلاف رای صادر كرده، جهت اجرا مراجعه كردم گفتن بايد درخواست اعمال ماده 3 و درخواست كفالت بدی، مفهومش يعنی چی؟
دو تا درخواست بنويسم

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

سوال شما نامفهوم است. اگر منظور ماده 3 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی است شما باید چنین درخواستی (اعمال ماده 3 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی) را مطرح کنید: «احتراماً در خصوص پرونده كلاسه ................... اينجانب .............. فرزند ...................... به استحضار عالي ميرساند، با توجه به اينكه محكوم عليه علی رغم صدور و ابلاغ اجرائيه از پرداخت محكوم به دادنامه اصداری امتناع ميكند و به اموال نامبرده دسترسی ندارم ، لذا مستنداً به ماده 3 قانون نحوه اجرای محكوميت های مالی مصوب 94 تقاضای زندانی شدن نامبرده را تا زمان تأديه كامل محكوم به دارم»
کفالت هم احتمالا به شما ربطی ندارد و بد متوجه شده اید. یا این که توضیحتان ناقص است.