مشاوره حقوقی رایگان - اسکرین شات از عکس و فوروارد

در مدرسه عده ای از اولیا و معلمین از عکس پروفایل و استوری و استاتوس منوو دخترم اسکرین گرفته و فوروادد کردن که حجابشون کمه. و چندین مورد هست.و مدیر دخترمو اخراج کرده.من شنیدم اینکار جرم هست.میخواستم بدونم‌میتونم شکایت کنم؟چه جوری؟من اسم خاصی ازشون نمیدونم. فقط میدونم از اولیا و معلم ها بودن

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله انتشار عکسهای خصوصی جرم است.اگر دختر شما حجابش را در محیط آموزشی رعایت نمی کند طبق ضوابط عمل میشود اما در مورد عکس اخطار میدادند زیاده روی کردند به آموزش و پرورش نیز اطلاع دهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول از مدیر مدسه بخواهید که کتبا به شما علت اخراج دخترتان را اعلام نماید بعد به همان دلیل، از انتشار دهندگان و مدیر مدرسه شکایت کنید به دادسرا

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
انتشار فیلم و عکس خصوصی جرم است
ولی اشکالی که وجود دارد این است که شما شخص مورد نظر نمی شناسید و نمی‌دانید کدام یک از آنها عکس را ارسال کرده است و از طرفی عکس پروفایل به نظر بنده عکس خصوصی محسوب نمی شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انتشار فیلم و عکس خصوصی جرم است ولی عکس پروفایل خصوصی نیست