مشاوره حقوقی رایگان - عدم نیاز

باسلام
در شرکتی 5 سال هست کار میکنم
با شرکتمان قرارداد یکساله دارم و تا انتهای تیرماه، عدم نیاز من را زده‌اند : ملاحظات : به همه افراد اجبار میکنند که باید استعفا بدهی و یا میگن خودت برو توی سازمان دنبال کار بگرد
1- چه مواردی (سنوات (45 روز آخرین حقوق به ازای هرسال سابقه)، پاداش، کارانه و ... ) شامل من میشود ؟
2- برای دریافت حقوق ماه‌های باقیمانده تا آخر سال، چه اقدامی باید بکنم ؟

باتشکر فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مطالبه حق و حقوق خود می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید.

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

سلام در صورت اخراج غیر موجه و عدم بازگشت به کار مشمول 45 روز حقوق خواهید شد.
در مورد سوال دوم تا موقعی که کار کردید پرداخت خواهد شد. چون قرارداد کار معوض است.
وکیل متخصص کار بگیرید و طرح دعوا کنید.

ابوذر  محمدي نژاد

جناب آقای ابوذر محمدي نژاد :

باسلام تمام حق وحقوتان می توانید از طریق اداره کاردریافت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازطریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید.