مشاوره حقوقی رایگان - مشخصات پرینت حساب بانکی برای ارائه به اداره کار جهت اثبات رابطه ی کاری با کارفرما

سلام و درود بر عزیزان. شرکتی که قبلا در اون کار می کردم بیمه و سنوات پرداخت نکرده. پرینت حساب بانکیم رو از بانک گرفتم ولی اسم واریز کننده در اون نیست. آیا اداره کار این پرینت رو به عنوان مدرک قبول میکنه و خودشون استعلام میکنن؟ یا اینکه باید کار یا پیگیری دیگه ای انجام بدم؟ ممنون از وقتی که برای خوندن سوال گذاشتید.

پاسخ ها :

استناد به پرینت بانکی برای اثبات رابطه کارگری کارفرمایی اثبات رابطه کاری پرداخت نکردن بیمه کارگر پرداخت نکردن سنوات کارگر کارگر کارفرما