مشاوره حقوقی رایگان - آیا می توانم وصیت کنم که یک سوم دارایی هایم پس از مرگم به دخترم برسد؟

با عرض سلام و خسته نباشید.
زنی متاهل هستم و دارای 4 فرزند (3 پسر و یک دختر) هستم. آیا می توانم وصیت کنم که بعد از مرگم یک سوم دارایی هایم به دخترم به ارث برسد؟ این را می دانم که هر کس می تواند تا حداکثر روی یک سوم دارایی هایش وصیت کند که به هر کس خواست برسد. آیا از نظر قانونی مشکلی ندارد که آن شخص که قرار است طبق وصیت من یک سوم اموالم به او برسد دخترم باشد؟
متشکرم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله وصیت تا یک سوم مورد قبول و تایید است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، وصیت بیشتر از یک سوم نافذ نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مشکلی ندارد و تا یک سوم را میتوانید بهبذای هر کسی تمایل دارید وصیت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر اشکالی نخواهدداشت قانونی نیست و معتبر میباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ایرادی ندارد. میتوانید تا یک سوم برای دخترتان وصیت کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله می توانید تا یک سوم وصیت نماید و حتی بیشتر از آن نیز می تواند وصیت کنید ولی مازاد در یک سوم منوط به رضایت سایر وراث است