مشاوره حقوقی رایگان - اتاق تعویضی خودرو

سلام. ماشین نیسان وانت خریدم 1 ماهه بردم کارشناسی گفتن ی در گلگیر رنگ داره رفتم تعویض پلاک اتاق جلو ماشین عوض بود از اون بنده خدایی هم خریدم میگه به من مربوط نیس باید چیکاری انجام بدم و چقد زمان میبره ؟ با تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال حقوقی نیست از پلیس راهور جویا شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
ابتدا باید اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر عیب مهمی محسوب می‌شود میتوانید نسبت به فسخ قرارداد اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ایشان می تواند بگوید به من مربوط نیست و باید مسئولیت اقدام خود را به عهده بگیرد می توانید وکیل بگیرید و شکایت کنید