مشاوره حقوقی رایگان - در مورد تعویض اتاق خودرو

سلام یه ماه پیش من یه پژو مدل 83 خریدم هنوز تعویض پلاک نکرده ام تازه متوجه شده ام که ماشین از پشت صندل شاگرد عوض شده شماره شاسی هم داره ولی استادکارها بهم گفتن که این شماره شاسی قانونی نزده شده تعویض پلاک رد می‌کنه
می‌خوام ببینم میشه جریمه ای بگیرند و تو برگ سبز اتاق تعویض قید کنند یا باید یه اتاق نو خرید ممنون اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

يد الله  بهرامي

يد الله بهرامي :

سلام تعویض اطاق باید با مجوز راهنمایی و رانندگی باشد توصیه می شود هر چه سریعتر به مرکز تعویض پلاک مراجعه و تعیین تکلیف شود در صورت عدم امکان تعویض پلاک نسبت به فسخ معامله اقدام کنید