مشاوره حقوقی رایگان - سند ابرا مهریه

با سلام خانمی در دفترخانه اسناد رسمی مهریه خود را ابرا نموده است در متن سند نام شوهر فوت شده را قید کردن حال سوال بنده این است باید نام ورثه قید شود یا شوهر و اگر نام شوهر قید شده است ایا این خانم میتوان سند را باطل و دوباره درخواست مهریه بکند یا خیر با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

فریبا شاملو

فریبا شاملو :

استان :

نیاز به قید کردن نام وراث نیست ولی در صورتی که در سند حق عدول از گذشت را ذکر نکرده باشه میتونه دوباره مهریه را مطالبه کند البته در این مورد دادگاهها سلیقه ای عمل میکنند