مشاوره حقوقی رایگان - ابراء مهریه و کلک زدن زوج

من با شوهرم به یه وکیل مراجعه کردیم برا طلاق توافقی و ایشون گفتن که موارده مورد توافق رو تو یه برگه بنویسیم مهریه و جهیزیه و حضانت اینار و.... ماهم اونارو نوشتیم که مهمترینش
2دونگ خونه و ماشین بودش
و شوهرمو من پاشو انگشت زدیمو امضا کردیم.
وکیل گفت من فقط میتونم وکیله یکی تون باش .شوهرمم گف من خودم میام شما وکیله زنم باشین.
تاریخه 20 ام دی دادگاه تشکیل شد و طبقه این توافقات ابلاغیه صادر شد.
شوهرم بعد دادگاه بهم پیشنهاد داد که من تورو میبخشم و طلاقت نمیدم و یه صفحه جدید تو زندگیمون شروع میکنیم بعده این به شرطی که بریم مهریه اتو ابراء کنی. منم چون زندگیمو دوس داشتم بخاطره بچه ام و پشیمون بودم. قبول کردم. 23 ام دی من تو دفتر خونه اسناد رسمی مهرمو ابرا کردم. منو فقط واسه امضا برد. من از تمامه مراحلش بی اطلاع بودم.
دو روز از ابرا نگذشته بود که بدرفتاریای شوهرم شروع شد .
منم گفتم ما که داشتیم توافقی جدا میشدیم چرا کلک زدی مهرمو ابرا کنم
گفت به وکیل پیامک بزن ببین بدونه در نظر گرفتن ابرا. اگه شوهرم راضی باشه با همون توافقه قبلی و ابلاغه صادر شده طلاق بگیریم
وکیلم گفت اگه شوهرت قبول کنه میشه.
بعد من هی از شوهرم پیگیر بودم که کی سنده 2دونگ خونه و ماشینو به اسمم میزنی
اونم گفت تو وکیل داری بدونه سند زدنایه من به اسمه تو اونکه نمیتونه طلاقو امضا کنه
روزه 29 دی من به وکیل پیام دادم که کی میرید برا سند زدنا... اونم نوشت بمن هیچی نگفتن فعلا.
به شوهرم زنگ زدم که با وکیل هماهنگ کردی حتی مکالمونم ضبط شده دارم. شوهرم گفت خونه و ماشین میرن استعلام و کارایه شهرداری و دارایی دارن و چند روز طول میکشه.
ظهر بود من به شوهرم هرچی زنگ زدم ج نداد. دو سه ساعت زنگ زدم ج نداد.
به وکیل زنگ زدم که با شوهرم هماهنگ کنین شما دیگه برا سند بنامم زدنا... اونم نوشت که کارم تو پرونده شما به پایان رسیده
من زود خودمو رسوندم دفتر وکیل و وکیل شناسنامه و سند طلاقو دستم داد گف 27 ام دی من طلاقتو رفتم امضا کردم و شما طلاق گرفتی
بدونه اینکه توافقاتی که طی اون به وکیل مراجعه کرده بودم عملی بشه
و وکیلم منو دسته خالی طلاقمو گرفته
الان من چطور میتونم از طریقه دادگاه حکم ابطال ابرا رو بگیرم
و حقو حقوقم ضایع نشه

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اگر اقدامات وکیل محترم همدستی با شوهر شما برای تضیع حق شما هست به دادسرا انتظامی وکلا موضوع را گزارش بدهید