مشاوره حقوقی رایگان - خیانت جنسی از طرف زن

میخوام خیانت جنسی شکایت کنم پزشک قانونی چه مدتی رو میتونه تشخیص بده یاچه زمانی طول میکشه معلوم بشه طرف مقابل هم میشناسم حتی چندین باریدم فرار کرده وتو اتساپ پیامها گوشییش دیدم شاهد دارم دوسال هستن باهم شاهد بجز شخص دیگری خانم یا پدرخانم طرف مقابل هم هستش اونا هم
بابت مهریه شکایت کردن ازاون آقا تو کارتهای بانکی خودش یاکارت کسی پول میریزن براش

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید.
اگر رابطه چند روز اخیر انجام شده باشد تحت شرایطی از طریق پزشکی قانونی قابل تشخیص است

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام صرفا از طریق پزشکی قانونی به نتیجه نمی رسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما یک مقدار کلی مطرح شده نیازمند به بررسی و گفتگو می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مدارک کافی دارید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام معمولا اگر چند روز گذشته باشد قبل تشخیص است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رابطه نامشروع بوده میتوانید شکایت کنید و پرینت حساب و مکالمات را بگیرید