مشاوره حقوقی رایگان - یارانه و حضانت فرزند

سلام خسته نباشید من و همسرم بعد از ازدواجمون یارانه ها رو جدا نکردیم. بعد از تولد دخترم همسرم رفتن برای جدا کردن یارانه ها اقدام کردن یارانه خودش و من رو جدا کردن اما برای دخترم رو جدا نکردن
گفتن خیلی دوندگی داره و هنوز یارانه دخترم به حساب پدرشوهرم واریز میشه‌.من شنیدم تا زمانی که یارانه به حساب پدرشوهرم واریز میشه حضانت بچه قانونا با ایشونه. میخواستم ببینم این موضوع چقدر صحت داره و حضانت بچه ی من الان با کیه؟ دوم اینکه ایا من میتونم برای جدا کردن یارانه دخترم اقدام کنم یا حتما باید سرپرست خانوار اقدام کنه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر بچه جهت جداسازی باید اقدام کند